Saps on està el secret… o no?

T’expliquem com saber si el que estàs menjant és una autèntica pizza italiana. Hi ha diferents indicadors, aquí t’expliquem alguns d’ells, perquè no et prenguin el pel…

La masa

Hacemos una mezcla explosiva de harina de fuerza italiana de primera categoría, agua, sal y levadura, como si fuéramos auténticos alquimistas de la pizza. Amasamos con dedicación hasta que la masa es perfecta. Después, la dejamos reposar el tiempo necesario para que sea más ligera y digestiva.

380º

La cocció

Tan important com la massa és la seva cocció! Totes les nostres pizzes passen pel nostre forn de pedra refractària, fet a mà a Itàlia amb més amor que la nona fent galetes. En només 90 segons a una temperatura constant de més de 380°, que ens permet aconseguir la pizza perfecta, tan deliciosa que et farà exclamar “Mamma mia!”

Ingredients

Tots els nostres ingredients són frescos, de proximitat i de temporada. Com si fossin acabats de collir d’un hort al costat de casa. Els productes típicament italians ens arriben directament dels nostres proveïdors especialitzats, com si els haguéssim teletransportat des d’Itàlia, així ens assegurem que cada pizza tingui el gust autèntic.

Pizzaioli

Les mans dels pizzers i la seva passió per l’ofici són tant, o fins i tot més importants, que tot el que has llegit fins ara en la creació d’una pizza perfecta.

Els seus anys d’experiència i la seva destresa fan que cada pizza sigui única. És aquesta combinació de tècnica i passió el que fa que cada pizza sigui una experiència inoblidable.

Com se sol dir al nostre ofici “¡Una pizza senza passione è come una festa senza musica!”