Els orígens

Una il·lusió, un somni i treball dur

El jove emprenedor que va revolucionar la pizza a Terrassa

Sóc Valentino, un jove italià que va arribar a Terrassa amb un somni i una passió inigualable per la cuina italiana.

El 2012, vaig obrir la meva primera pizzeria al centre de Terrassa, fundant el que avui coneixem com a Valentino Pizza. Al principi, el meu negoci se centrava exclusivament en les pizzes al tall, oferint als meus clients una deliciosa i autèntica experiència italiana en cada porció.

L’acollida de les meves exquisides pizzes va ser tal que, el 2017, vaig decidir obrir un nou local, més gran, per poder atendre la creixent demanda dels meus nombrosos clients.

Aquest nou espai em va permetre oferir un millor servei i ampliar la meva oferta gastronòmica, consolidant el meu èxit a la ciutat.

L’èxit de la pizzeria al centre de Terrassa va ser tan rotund que, el 2022, vaig fer un pas més en la meva aventura empresarial i vaig obrir una segona pizzeria al nord de la ciutat. Aquesta nova obertura no només va ampliar els meus serveis, sinó que també em va permetre oferir una millor atenció a les localitats properes a Terrassa, com Matadepera i Viladecavalls.

Crec fermament que la “il·lusió, esforç i treball” són els ingredients clau per a l’èxit. Des dels meus humils començaments fins avui, he demostrat que amb passió i treball dur, els somnis poden convertir-se en realitat.

T’hi esperem!

Forma part del nostre equip